Arsenal Deck

Arsenal Deck

Arsenal St., MO

April 2019

Designers
Jennifer Chapman & Rochelle McAvin

Photography
Karen Palmer

Our clients wanted a peaceful retreat in their backyard. Their current deck was too small and they wanted to be able to use it in even the most buggy of seasons. We started by increasing the deck's footprint so they could gain more seating for entertaining family and friends. They wanted to screen in the porch, but were afraid that the light would be compromised on the inside of the house. They have large windows and love the sunlight coming through. We came up with a solution that would allow them to have both! We used translucent corrugated PVC as the roofing material. The deck feels open and bright and much more like the peaceful retreat they were looking for. 


 
LU-Before:After-Arsenal4.jpg